BELANGRIJK: Werkzaamheden Praktijk AGE, nieuwe ontwikkelingen en aanbod

26-03-2022

Beste nieuwsgierige zoeker, Mogelijk ben je via allerlei omzwervingen op de praktijkpagina van Praktijk AGE uitgekomen. Of misschien ben je wel rechtstreeks op zoek gegaan naar deze website, omdat je goede verhalen gehoord hebt over mij. Ik wil je bedanken dat je nu de tijd neemt om deze belangrijke informatie te lezen.

Had iemand mij twee jaar geleden gevraagd of en wanneer ik online behandelingen zou gaan geven náást de face-to-face afspraken, dan had ik hardgrondig NEE gezegd. Maar hoe kunnen dingen toch veranderen in relatief korte tijd. In september 2020 ben ik begonnen met het aanbieden van online behandelsessies (video-bellen) en al snel waren zowel mijn lopende cliënten, mijn nieuwe cliënten en ikzelf enthousiast over de mogelijkheden die het online in gesprek gaan met elkaar te bieden heeft. Allereerst biedt het veiligheid in deze ingewikkelde tijden waarin we nog steeds met het Covid-virus te maken hebben. Maar het biedt ook meer rust. Cliënten hoeven niet meer reistijd in te plannen om naar een lokatie toe te komen en kunnen in de eigen, plezierige omgeving met hun behandelaar in gesprek. En zo’n gesprek verloopt niet anders dan wanneer het face-to-face zou plaatsvinden. Zo wordt dit althans door mijn cliënten ervaren. En ik kan zelf ook bevestigen dat het voor mij net zo goed mogelijk is om contact te krijgen met mijn cliënt, goed af te stemmen op wat er gezegd wordt en wat er non-verbaal getoond wordt en de passende ondersteuning te bieden. Deze positieve ervaringen hebben er toe geleid dat ik online behandelen nu niet alleen als een noodzakelijk kwaad ervaar en aanbied, maar dat ik met volle overtuiging kan zeggen dat het voor mij voorlopig dé manier blijft om met mijn cliënten in gesprek te gaan. Ik weet uiteraard niet wat de toekomst gaat brengen, maar het online behandelen zal hierin zeker een belangrijk aanbod blijven.

Ik wil nog even de aandacht richten op een nieuwe mogelijkheid binnen mijn praktijk. Het is namelijk ook mogelijk om enkelvoudige consultatie aan te vragen. Wanneer je behoefte hebt om met een professional te praten over vragen in je leven, maar eigenlijk wel weet dat een traject met meerdere afspraken niet nodig of wenselijk is, dan kun je mij via het mailadres van de praktijk benaderen. Soms is één gesprek gewoon voldoende om iemand weer terug in zijn of haar eigen kracht te zetten. Houd voor verdere ontwikkelingen deze website in de gaten en ik hoop je binnenkort online te mogen ontvangen voor een eerste gesprek.

Blijf gezond en zorg voor jezelf.

Aggi Ekelhoff

aggi

Mijn naam is Aggi Ekelhoff (1965), geboren en getogen in Zuid-Limburg en sinds 1991 met veel plezier woonachtig en werkzaam in de regio Haaglanden. Ik ben een trotse alleenstaande moeder van een volwassen, studerende zoon. Ik geniet van lezen, naar mooie voorstellingen gaan, wandelen met mijn hond, mooie gesprekken met vrienden onder het genot van een hapje/drankje en kijken naar goeie detectives op tv.